Lidhje

Gjendje jo e mirë për Liqenin e Shkodrës

  • Pëllumb Sulo

Situata mjedisore në Liqenin e Shkodrës, të vlerësuar si më i madhi në Ballkan, është përkeqësuar gjatë viteve të fundit për shkak të shfrytëzimit pa kriter dhe hedhjes së mbeturinave, si nga pala shqiptare, ashtu edhe ajo e Malit të Zi.

Për përmirësimin e gjendjes, me mbështetjen e donatorëve të huaj, këtu po zbatohet projekti “Përmirësimi mjedisor në Liqenin e Shkodrës”.

XS
SM
MD
LG