Lidhje

Nisi sot shpërndarja e ndihmave në zonën e përmbytur të Nënshkodrës

  • Pëllumb Sulo

Ndihmat po shpërndahen nga rezervat e shtetit shqiptar si dhe kisha katolike

Në zonën fushore të Nënshkodrës nisi sot shpërndarja e ndihmave të para ushqimore dhe bazës ushqimore të bagëtive, për familjet më të dëmtuara nga përmbytjet, që po zgjasin prej një muaji. Ndihmat po shpërndahen nga rezervat e shtetit shqiptar si dhe kisha katolike. Ndërkohë, pjesa më e madhe e zonës së Nënshkodrës përballet me probleme të furnizimit me ujë të pishëm, pasi burimet ujore janë ndotur nga përmbytjet.

XS
SM
MD
LG