Lidhje

Shkodra rishikon strategjinë e saj të zhvillimit

  • Pëllumb Sulo

Shkodra rishikon strategjinë e saj të zhvillimit

Bashkia e Shkodrës, një nga më të mëdhate në Shqipëri, po rishikon strategjine e saj te zhillimit te hartuar 5 vite me pare, duke percaktuar perparesite e saj te zhvillimit t'i harmonizoje me ato te rajonit. Ne kete pune Bashkia e Shkodres po mbeshtetet edhe nga Fondacioni FLAG për Autonomi Vendore dhe Qeverisje që mbeshtetet nga USAID.

XS
SM
MD
LG