Lidhje

Shkodër, personat me aftësi të kufizuara përpiqen për t'u integruar

  • Pëllumb Sulo

Shkodër, personat me aftësi të kufizuara përpiqen për t'u integruar

Në qytetin e Shkodrës, një numër i madh personash me aftësi të kufizuara po bëjne përpjekje për t'u integruar në jetën e përditshme, kjo edhe në sajë të mbështetjes me mjete për lëvizje, të dhuruara nga shoqata "Ndihma Norvegjeze" dhe "The Door". Për të mbështetur personat me aftësi të kufizuar, shoqata "The Door" organizoi takimin sensibilizues "Shkodra, qytet me akses për të gjithë".

XS
SM
MD
LG