Lidhje

Roli i shoqërisë civile në reformimin e gjyqësorit shqiptar

  • Raimond Kola

Organizatat e shoqërisë civile në Shqipëri synojnë të bëhen pjesë aktive e procesit të vlerësimit të gjyqtarëve dhe prokurorëve, apo siç njihet ndryshe me termin “Vetingu”.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG