Lidhje

Ditari

Mjedisorët të shqetësuar për ndryshimin e rrjedhës së lumenjve


Në Shqipëri, ekspertë të mjedisit po shprehin shqetësim rreth ndryshimeve në derdhjen e Lumit Buna dhe vijën bregdetare mes Shqipërisë dhe Malit të Zi, kjo si rrjedhojë e veprimtarisë njerëzore por edhe faktorëve klimatikë.

Episodet

Shiko gjithë episodet
XS
SM
MD
LG