Lidhje

Shqipëri, 20 bashki nuk ofrojnë shërbime për shtresat në nevojë


Sipas një studimi të Agjencisë së Kombeve të Bashkuara, PNUD, në Shqipëri rreth një e treta e bashkive nuk ofrojnë shërbime sociale për shtresat në nevojë. Kjo u bë e ditur gjatë një takimi të organizuar në Shkodër nga PNUD dhe Partnerët Shqipëri me përfaqësues të strukturave bashkiake dhe organizatave të shoqërisë civile nga zona veriore e vendit.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG