Lidhje

Shqipëri-Greqi, bashkëpunim kundër zjarreve

  • Raimond Kola

Shqipëria dhe Greqia do të bashkëpunojnë për mbrojtjen e zonave kufitare nga përhapja e zjarreve. Gjatë një takimi në Gjirokastër drejtues të disa rajoneve greke biseduan me homologët shqiptarë për informacionin konkret, ndihmën në operacione dhe stërvitje të përbashkëta të reparteve zjarrfikëse.
XS
SM
MD
LG