Lidhje

Shqipëri: Përpjekje për punësimin e djemve

  • Pëllumb Sulo

Employment
Shkodra është një nga qytetet e Shqipërisë, ku vitet e fundit janë ngritur më shumë se dhjetë fabrika të prodhimit të këpucëve dhe veshjeve për eksport, në të cilat punojnë kryesisht gra dhe vajza. Për të nxitur edhe punësimin e djemve, në fabrikën e prodhimit të këpucëve për eksport "Bertoni", është hapur këto ditë Qendra e Formimit Profesional, ku për herë të parë synohet që djemve të papunë, që kanë mbaruar shkollat, t'u krijohet mundësia për të marrë një zanat dhe për t’u punësuar.
XS
SM
MD
LG