Lidhje

Takim mbi shkollat plotësuese shqipe

  • Pellumb Sulo

Në Shkodër ka nisur sot pasdite takimi mbarëkombëtar i mësuesve të shkollave plotësuese në gjuhën shqipe, të ngritura në diasporë dhe mërgatë nga emigrantët shqiptarë që synojnë ruajtjen e gjuhës dhe indetitetit kombëtar në brezin e ri të emigrantëve. Takimi do të zgjasë katër ditë dhe, gjatë tij, rreth 150 mësues do të shkëmbejnë përvojat në përpjekje për zgjerimin e këtyre shkollave dhe tërheqjen e sa më shumë fëmijëve të emigrantëve nga Shqipëria dhe Kosova.

XS
SM
MD
LG