Lidhje

Shqipëri: Asnjë sinjal i qartë, pas njoftimeve se PE ka gati një projekt për zgjidhjen e ngërçit

  • Armand Mero
  • Tiranë

Shqipëri: Asnjë sinjal i qartë, pas njoftimeve se PE ka gati një projekt për zgjidhjen e ngërçit

Në Shqipëri nuk ka asnjë sinjal të qartë, pas njoftimeve të djeshme se parlamenti europian ka gati një projekt për zgjidhjen e krizës politike me shumicës qeverisëse dhe opozitës së majtë për çështjen e hetimit të zgjedhjeve të qershorit të shkuar. E djathta deklaroi sot se hetimi mund të përfshijë gjithshka, përveç çështjeve për të cilat ka vendim gjykata. Ndërsa kryetari socialist evitoi të jepte detaje mbi përpjekjet europiane duke ripërsëritur se opozita ka vullnet për arritjen e një kompromisi që do garantonte transparencën e zgjedhjeve.

XS
SM
MD
LG