Lidhje

Shqipëri: Delegacioni i PE-së diskuton për qëndrimin ndaj raportit Marti

  • Armand Mero

Shqipëri: Delegacioni i PE-së diskuton për qëndrimin ndaj raportit Marti

Në Shqipëri anëtarët e delegacionit parlamentar në Asamblenë e këshillit të Europës zhvilluan sot një takim për të përcaktuar një qëndrim të përbashkët për të kundërshtuar raportin e relatorit të Këshillit, Dick Marty mbi një trafik të mundshëm organesh të zhvilluar në fund të viteve ’90 nga ish ushtria clirimtare e Kosovës. Në Tiranë ky raport është konsideruar I pabazuar në fakte dhe autoritetet janë shprehur ta hapura për rifillimin e hetimeve mbi akuzat e ngritura.

XS
SM
MD
LG