Lidhje

Shqipëri, fushatë për Ligjin e Mbrojtjes nga Diskriminimi


Shqipëri, fushatë për Ligjin e Mbrojtjes nga Diskriminimi

Komiteti shqiptar i Helsinkit ka nisur në jug të Shqipërisë një fushatë për Ligjin për Mbrojtjen nga Diskriminimi. Ligji është miratuar nga Kuvendi i Shqipërisë me nxitjen e mjaft prej organizatave të shoqërisë civile. Nxënës dhe studentë po marrin pjesë në diskutime per njohjen e garantimit të të drejtave të tyre.

XS
SM
MD
LG