Lidhje

Reagime ndaj vendimit për toponimet

  • Raimond Kola

Komuniteti i emigrantëve shqiptarë në Greqi e ka mirëpritur vendimin e autoriteteve shqiptare për zgjidhjen e shkrimit të toponimeve në dokumentet e identitetit. Disa mijëra fëmijë shqiptarë, të lindur në Greqi, do të ndryshojnë mbi bazë të praktikave të reja certifikatat e regjistrimit dhe më pas edhe pasaportat biometrike.

XS
SM
MD
LG