Lidhje

Shqipëri: Kërkohet transparencë në hartimin e ligjeve


Shqipëri: Kërkohet transparencë në hartimin e ligjeve

Në Shkodër u bë sot paraqitja e një forumi civil në Internet, për të nxitur qytetarët të japin mendimin e tyre në procesin e hartimit të ligjeve. Nisma u paraqit nga Fondacioni për Liri Ekonomike dhe Organizata Imazh Rinor. Organizatorët thonë se deri tani janë publikuar në rreth 100 projektligje. Sipas tyre, kjo nuk ka qenë e lehtë sepse transparenca i bën disa zyrtarë të ngurrojnë.

XS
SM
MD
LG