Lidhje

Bashkëpunimi Shqipëri - Mali i Zi për lehtësimin e lëvizjes së lirë

  • Pëllumb Sulo

Shqipëria dhe Mali i Zi po bashkëpunojnë për lehtësimin e lëvizjes së lirë të shtetasve dhe mallrave duke përmirësuar infrastrukturën rrugore që përshkon dy vendet dhe duke hapur pikëkalime të reja kufitare. Investimet për këto projekte janë realizuar nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit me fondet e Bashkimit Europian.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG