Lidhje

Shqipëri - Mal i Zi për mbrojtjen e përbashkët të mjedisit


Shqipëria dhe Mali Zi po e shtrijnë bashkëpunimin ndërkufitar edhe në fushën e mbrojtjes së mjedisit të përbashkët natyror. Rreth 30 shoqata joqeveritare u bashkuan sot në Shkodër në përpjekje për të bashkërenduar veprimtaritë për mbrojtjen e zonave të përbashkëta natyrore si Bjeshkët e Namuna, Liqeni i Shkodrës dhe Lumi Buna, si dhe vija bregdetare Velipojë-Ulqin, zona këto që, sipas tyre, kërkojnë vëmendje më të madhe si nga komunitetet lokale, ashtu edhe qeveritë e dy vendeve, pasi po rrezikojnë të dëmtohen.

Shqipëri-Mal i Zi për mbrojtjen e mjedisit
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:44 0:00

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG