Lidhje

Shqipëri: Mbështetja për njerëzit me aftësi të kufizuara


Shqipëri: Mbështetja për njerëzit me aftësi të kufizuara

Në Shqipëri, personat me aftësi të kufizuara kanë vështirësi për t'u integruar në jetën e përditshme. Aksidentet e shumta automobilistike si dhe sëmundjet e ndryshme kanë bërë që shumë prej tyre ta kenë të pamundur lëvizjen pa ndihmën e karrocave apo motorave elektrike. Në Shkodër, shoqata The Door ka ndihmuar më shumë se 300 persona me aftësi te kufizuara.

XS
SM
MD
LG