Lidhje

Shqipëri, prishja e ndërtimeve pa leje

  • Raimond Kola

Drejtuesit e njësive vendore në Ksamil dhe në Sarandë kanë pohuar se operacionet do të vijojnë pas sezonit turistik

Në zonën bregetare në jug të Shqipërisë nisi faza e parë e prishjes së ndërtimeve pa leje. Drejtuesit e njësive vendore në Ksamil dhe në Sarandë, dy zona të prekura nga ndërtimet pa kriter, kanë pohuar se operacionet do të vijojnë pas sezonit turistik. Korespondenti ynë Raimond Kola sjell hollësi.

XS
SM
MD
LG