Lidhje

Shqipëri, nesër fillon procesi i censusit të popullsisë dhe banesave

  • Armand Mero

Shqipëri, nesër fillon procesi i censusit të popullsisë dhe banesave

Në Shqipëri do të nise nesër procesi i censusit të popullsisë dhe banesave, një proces i konsideruar si i një rëndësie të veçantë nga autoritetet, pasi sipas tyre do të realizohet një panoramë e qartë e zhvillimeve ekonomike e sociale si dhe dinamika e zhvillimit të popullsisë. Përgatitja e këtij procesi u shoqërua me polemika të shumta për shkak të përfshirjes në pyetësor të deklarimit të kombësisë dhe përkatësisë fetare. Ministri i Inovacionit Genc Pollo, njkohësisht edhe kryetar i komisionit të Censusit bëri sot thirrje që të lihen pas polemikat dhe të gjithë të bashkëpunojnë për realizimin me sukses të këtij procesi.

XS
SM
MD
LG