Lidhje

Shqipëri, një vit pas zgjedhjeve shumica dhe opozita ende thellësisht të ndara

  • Armand Mero

Shqipëri, një vit pas zgjedhjeve shumica dhe opozita ende thellësisht të ndara

Në Shqipëri një vit pas zgjedhjeve të 28 qershorit të kaluar shumica dhe opozita vazhdojne të jenë thellësisht të ndara me një konflikt të hapur për hetimin e tyre. Opozita vazhdon të akuzojë qeverinë se me qëndrimin e saj ndaj zgjedhjeve po e çojnë sipas tyre demokracinë në kthetrat e autoritarizmit dhe parlamentin në një ngërç të vazhdueshëm. Ndërsa kryeministri sot përsëriti thirrjen drejtuar partisë socialiste për një bashkëpunim për ndryshimet në kodin elektoral dhe refomat e rëndësishme për vendin.

XS
SM
MD
LG