Lidhje

Shqipëri: Paketë e re masash kufitare për lehtësimin e kthimit të emigrantëve


Shqipëri: Paketë e re masash kufitare për lehtësimin e kthimit të emigrantëve

Drejtoria e Kufirit dhe Emigracionit në Gjirokastër tha se do të vërë në zbatim një paketë masash për kthimin e emigrantëve shqiptarë nga Greqia.

Autoritetet shqiptare po qëndrojnë në komunikim dhe me palën greke për të shmangur radhët e emigrantëve në kufi që nuk mungojnë në jo pak raste në anën greke.

Policia shqiptare thotë se liberalizmi i vizave ka përshpejtuar kohën e përpunimit në kufi dhe kjo pritet të ndimojë këtë vit në udhëtimin e shqiptarëve që kthehen nga Greqia për festat e fundvitit.


XS
SM
MD
LG