Lidhje

Shqipëri: Parlamenti fillon diskutimet në parim për buxhetin e ri


Shqipëri: Parlamenti fillon diskutimet në parim për buxhetin e ri

Në Shqipëri Parlamenti ka nisur diskutmet për miratimin në parim të buxhetit për vitin e ardhshëm. Ndërsa për qeverinë ky buxhet ruan stabilitetin makroekonomik dhe parashikon investime në të gjithë sektorët apo dhe rritje pagash e pensionesh, për opozitën, ai nuk do të sjellë asnjë përfitim për qytetarët dhe sipas saj, nuk mban parasysh rrezikun e krizës ekonomike.

XS
SM
MD
LG