Lidhje

Media Arkivi

Plazhet e reja në bregdetin shqiptar


Në Shqipëri, krahas plazheve tradicionale, gjithnjë e më shumë pushuesit po frekuentojnë plazhet e reja në bregdetin e Adriatikut dhe atë të Jonit, thuajse të panjohura më parë, ku ata gjejnë më shumë pastërti dhe qetësi.

XS
SM
MD
LG