Lidhje

Shqipëri, problem trajtimi i mbetjeve urbane


Shqipëri, problem trajtimi i mbetjeve urbane

Në Jug të Shqipërisë njësitë vendore nuk po gjejnë gjuhën e përbashkët për menaxhimin e mbetjeve urbane. Mbeturinat vazhdojnë të hidhen në zona të ndryshme dhe në jo pak raste ato digjen duke shkaktuar ndotje mjedisore. Mosmenaxhimi cilësor i mbetjeve cënon në qytetin e Gjirokastrës imazhin e Qendrës Historike, pasuri e kulturës botërore.

XS
SM
MD
LG