Lidhje

Shqipëri: Pushues të shumtë në plazhet e Velipojës dhe Shëngjinit

  • Pëllumb Sulo

Shqipëri: Pushues të shumtë në plazhet e Velipojës dhe Shëngjinit

Ditët e fundit, pushues të shumtë i janë drejtuar plazheve në zonën e Velipojës dhe atë të Shëngjinit, por situata në këto plazhe është ende jashtë kushteve normale, kjo për shkak të papastërtive, djegies së mbeturinave dhe hedhjes së inerteve në mjedise publike. Zgjedhjet e fundit vendore dhe periudha e tranzicionit të pushtetit vendor, në komunat e Velipojës dhe të Shëngjinit, kanë ndikuar në paralizimin e administratave vendore dhe mungesën e vëmendjes në përgatitjen e sezonit të ri turistik.

Dëgjoni kronikën:

XS
SM
MD
LG