Lidhje

Përgatitjet në Shqipëri për sezonin turistik

  • Raimond Kola

Sektori i turizmit në Shqipëri po përgatitet për sezonin e ngarkuar të verës, ndërkohë që grupet e para të vizitorëve po mbërrijnë në qytetet historike. Operatorët turistikë vlerësojnë nevojën për zgjatjen e sezonit dhe sidomos shtrirjen e vizitave turistike edhe në zonat rurale. Qeveria shqiptare pak ditë më parë uli ndjeshëm detyrimet tatimore për hotelet për t'i dhënë nxitje këtij sektori.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG