Lidhje

Shqipëri: Pjesëmarrja e grave në politikë


Këtë vit, në Shqipëri do të mbahen zgjedhjet e reja parlamentare, ndaj shoqatat joqeveritare dhe vetë gratë deputete po nxisin forcat politike për një pjesëmarrje prej 30 përqind të grave në parlamentin e ardhshëm. Në kronikën e tij, korrepondenti i Zërit të Amerikës,Pëllumb Sulo, sjell mendimet dhe përvojat e dy deputeteve gra në lidhje me angazhimin në politikë.

XS
SM
MD
LG