Lidhje

Shqipëri, shumica dhe opozita vazhdojnë me thirrje për arritjen e një zgjidhjeje

  • Armand Mero

Shqipëri, shumica dhe opozita vazhdojnë me thirrje për arritjen e një zgjidhjeje

Në Shqipëri shumica dhe opozita vazhdojnë t'i bëjnë thirrje njëra tjetrës për arritjen e një zgjidhjeje lidhur me problemin e hetimit të zgjedhjeve të 28 qershorit të kaluar por pa ndryshuar asgjë nga pozicionet e tyre të deritanishme. Për kryeministrin Berisha shumica e ka bërë tashmë ofertën e vet e cila sipas tij është në interesin e opozitës. Socialistët nga ana e tyre akuzuan kryeministrin se me refuzimin e zgjidhjes, sipas tyre, ai po bëhet pengesë për proceset e integrimit të vendit.

XS
SM
MD
LG