Lidhje

Shqipëri: Turizëm alternativ në juglindje


Shqipëri: Turizëm alternativ në juglindje

Përmirësimi i segmenteve rrugore drejt disa zonave me pasuri kulturore dhe natyrore po nxit në Shqipëri turizmin alternativ.
Në zonën juglindore nga Përmeti për në Korcë po zhvillohen njësi të vogla pritëse, kryesisht për turistët e huaj. Por në mjaft zona ka nevoja të mëdha për shërbime dhe sidomos për përmirësimin e furnizmit me energji elektrike.

XS
SM
MD
LG