Lidhje

Shqipëri, dukuri shqetësuese në fushatë

  • Raimond Kola

Fushata e zgjedhjeve vendore në Shqipëri po shoqërohet me mjaft dukuri që nuk janë ndeshur gjatë proceseve elektorale të shkuara. Partitë politike kanë shmangur nga aktivitetet e kantidateve reporterët lokale dhe po i përgatisin vetë materialet mediake që transmetohen për publikun. Analistë të shtypit shohin me shqetësim edhe problemet që ka reforma e ndarjes së re territoriale e cila gjen pak trajtim në fushatë nga kantidatët. Korrespondenti i Zërit të Amerikës në Gjirokastër ndoqi një takim të komunitetit të gazetarëve dhe përgatiti kronikën:

XS
SM
MD
LG