Lidhje

Shtëpia e Kardinal Mikel Koliqit


Shtëpia e Kardinal Mikel Koliqit

Në një nga lagjet e vjetra të qytetit të Shkodrës gjendet shtëpia ku 109 vjet më parë lindi Mikel Koliqi, i cili do të shugurohej nga Papa Gjon Pali II si Kardinali i parë shqiptar. Të afërmit e Kardinal Koliqit thonë se ruajnë mjaft relike të tij dhe se dëshirojnë që, njërin nga mjediset e shtëpisë, ta kthejnë në një muze.

XS
SM
MD
LG