Lidhje

Shtohen investimet në portin e Sarandës


Punimet për zgjerimin e Portit të Sarandës në jug të Shqipërisë po vijojnë me një ritëm të lartë pas vonesave që u krijuan dy vitet e fundit me praktikat e konkurrimit. Projekti synon që brenda vitit të ardhshëm të krijojë mundësi për përpunimin e anijeve të mëdha turistike. Zyrtarët e Portit thonë se Banka Botërore dhe qeveria shqiptare po mbështesin projektin me një financim me vlerë prej rreth 4,7 milionë dollarë.

XS
SM
MD
LG