Lidhje

Shkodër: Shqetësimi për rritjen e dhunës në familje

  • Pëllumb Sulo

Në Shqipëri, megjithëse ekziston ligji për dhunën në familje, përmasat e këtij fenomeni vazhdojnë të jenë në rritje. Vetëm në Bashkinë e Shkodrës, gjatë vitit të kaluar, janë denoncuar 60 raste të dhunës me bazë gjinore. Kjo na nxitur bashkinë që, së bashku me 17 institucione dhe organizata të shoqërisë civile, të nënshkruajë marrëveshjen për reagim në rrjet ndaj rasteve të dhunës me bazë gjinore.

XS
SM
MD
LG