Lidhje

Shtëpitë e sigurta në Kosovë


në Kosovë, aktualisht veprojnë gjashtë të ashtuquajtura, shtëpi të sigurta, që shërbejnë për mbrojtjen e viktimave të dhunës dhe të trafikimit. Përfaqësues institucionesh e organizatash humanitare thanë sot se këto strehimore po përballen me vështirësi të mëdha financiare.

XS
SM
MD
LG