Lidhje

Sfidat e Gjirokastrës në ruajtjen e trashëgimisë

  • Raimond Kola

Gjirokastra u pranua në Listën e Pasurive botërore 11 vjet më parë në muajin korrik, por vazhdon të përballet me mjaft sfida në ruajten e vlerave të trashëgimisë së saj. Kryetarja e Bashkisë së qytetit thotë se po bëhen përpjekje me fonde ndërkombëtare për t'i ardhur në ndihmë ruajtjes së këtyre vlerave dhe nxitjes së turizmit.

XS
SM
MD
LG