Lidhje

Emigrantët dhe sigurimet shoqërore

  • Raimond Kola

Kthimi i emigrantëve shqiptarë nga Greqia po shoqërohet me një rritje të interesit të tyre për disa shërbime në Shqipëri. Vëmendja më e madhe e emigrantëve vihet re në zyrat e sigurimeve, ku kryhen sigurime vullnetare për vitet e pensionit. Shqipëria dhe Greqia janë ende larg një marrëveshjeje për njohjen e pensioneve dhe kjo ka krijuar probleme për disa mijëra shqiptarë që punojnë dhe jetojnë prej vitesh në Greqi.

XS
SM
MD
LG