Lidhje

Përdorimi i simboleve kombëtare në Malin e Zi

  • Ali Salaj

Ministria e Pakicave në Mal të zi ka hartuar një variant të ri të projekt-ligjit për përdorimin e simboleve kombëtare, një variant më i avancuar dhe që mënjanon disa mangësi të ligjit të mëparshëm. Projekt-ligji i ri për herë të parë mundëson që simbolet kombëtare të përdoren edhe në ato zona ku pjesëmarrja e pakicave është në nivelin e 5%.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG