Lidhje

Sistemi i drejtësisë në Kosovë


Në Kosovë, zyrtarë vendas e ndërkombëtarë thanë sot se reformat e filluara në sistemin e drejtësisë po krijojnë mundësi për tejkalimin e sfidave me të cilat vazhdon të përballet ky sektor. Lufta kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit, vendosja e sundimit të ligjit në tërë vendin dhe zvogëlimi i numrit të madh të lëndëve të pazgjidhura, janë radhitur ndër sfidat kryesore të sistemit të gjyqësisë në Kosovë.
XS
SM
MD
LG