Lidhje

Media Arkivi

Gjendja e sistemit shëndetësor në Shqipëri


Në Shqipëri, sistemi shëndetësor është në qendër të një debati politik dhe publik. Ndërsa ky debat është veçanërisht i ndezur në Tiranë, në qytete të tjera të vendit gjendja paraqitet më e vështirë.

XS
SM
MD
LG