Lidhje

Ministri i Jashtëm i Kosovës diskuton në Tiranë bashkëpunimin rajonal

  • Armand Mero

Ministri i Jashtëm i Kosovës diskuton në Tiranë bashkëpunimin rajonal

Në Shqipëri ndodhet qe mbreme për një vizitë zyrtare ministri i Jashtëm i Kosovës Skënder Hyseni. Ai është takuar me autoritetet më të larta të vendit ku është diskutuar per bashkëpunimin ekonomik dhe per mbështetja që Tirana i jep Prishtinës në të gjitha fushat. Një vend të rëndësishëm ka zënë edhe bashkëpunimi rajonal. Ministri i jashtëm Hyseni deklaroi se Prishtina është e gatshme të marrë pjesë në të gjitha takimet rajonale dhe ndërkombëtare nëse vendi do të jetë i barabartë me atë të shteteve të tjera nderkohe qe kane nisur pergatitjet per takimin e Bashkimit Europian me vendet e Ballkanit në Sarajevë.

XS
SM
MD
LG