Lidhje

Stavileci: Bllokada në veri ka favorizuar produktet bujqësore vendase


Stavileci: Bllokada në veri ka favorizuar produktet bujqësore vendase

Bllokimi i pikave kufitare të Kosovës me Serbinë ka penguar jo vetëm lëvizjen e njerëzve dhe funksionimin e jetës së përditshme, por ajo ka patur ndikim edhe në ekonominë dhe tregtinë e Kosovës. Për të diskutuar për këto çështje dhe për mbi problemet me të cilat ndeshet bujqësia në Kosovë, në studion e “Ditarit” ishte i ftuar Ministri i Bujqësisë i Kosovës, Blerant Stavileci, i cili ndodhej këto ditë për vizitë në Shtetet e Bashkuara.

XS
SM
MD
LG