Lidhje

Stërvitjet ushtarake të NATOs në Malin e Zi

  • Ali Salaj

Në Mal të Zi janë duke u zhvilluar stërvitje disaditore të forcave ushtarake të NATO-s, ku marrin pjesë mbi 30 shtete anëtare të NATO-s dhe shtetet partnere, si Izraeli, Kosova dhe Azerbajxhani. Ndërkohë, në shtetin fqinj, Serbi, sot filluan stërvitjet ushtarake mes Serbisë dhe Rusisë, me moton " Vëllazëria sllave 2016", të cilat do të zgjasin deri më 15 nëntor.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG