Lidhje

Studentët shqiptarë dhe bashkëpunimi me universitetet amerikane


Universitetet ne Shqipëri po bëjnë përpjekje për të vendosur marrëdhënie bashkepunimi me universitete të tjera të botës. Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pëllumb Sulo, na njeh me përvojën e fakultetit ekonomik, në Universitetin e Shkodrës, i cili prej më shumë se dhjetë vitesh bashkëpunon me disa prej universiteteve të njohura në Shtetet e Bashkuara.

XS
SM
MD
LG