Lidhje

Shqipëri, Mungesa e studimeve në shfrytëzimin e burimeve

  • Raimond Kola

Ekspertë të njohur të Hidrologjisë në Shqipëri flasin me shqetësim se reduktimi i Institucioneve kërkimore shkencore në vend i ka hapur rrugë problemeve komplekse që janë krijuar me shfrytëzimin e pasurive natyrore për hidrocentrale te reja. Ekspertët bëjnë thirrje për studime profesionale përpara ndërhyrjeve me investime dhe për dëgjimin e zërit të komuniteteve vendore të cilat preken nga ndërtimi hidorcentraleve.

XS
SM
MD
LG