Lidhje

Aleanca e majtë kryeson në qarqet veriore


VOTE COUNTING IN SHKODER ALBANIA

Numërimi i votave ka përfunduar në rrethet Tropojë e Has

Nga të dhënat e deritanishme, në 4 qarqet veriore, Aleanca për Shqipërinë Europiane kryeson në Shkodër, Lezhë dhe Dibër, ndërsa Aleanca per Punësim, Mirëqënie dhe Integrim, e kryesuar nga Partia Demokratike, kryeson në Qarkun e Kukësit. Për momentin, numërimi i votave ka përfunduar në rrethet Tropojë e Has. Në Zgjedhjet Parlamentare të vitit 2009, Partia Demokratike fitoi 18 nga 28 mandatet e 4 qarqeve veriore, rezultat që pritet të përmbyset në zgjedhjet e tanishme.
XS
SM
MD
LG