Lidhje

Të drejtat e fëmijëve në Shqipëri


Interviste me Altin Hazizaj
please wait

No media source currently available

0:00 0:05:38 0:00
Në Shtetet e Bashkuara këtë javë mbahen takimet e pranverës të Bankës Botërore dhe Fondit Monetar Ndërkombëtar, ku krahas me specialistët dhe drejtuesit e ekonomisë së vendeve të ndryshme të botës, ftohen për të marrë pjesë edhe përfaqësues të shoqërisë civile. Nga Shqipëria, i ftuar në këto takime është Drejtori i Qendrës për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve, Altin Hazizaj, i cilin ishte i ftuar për një bisedë në emisionin Ditari.
Interviste me Altin Hazizaj
please wait

No media source currently available

0:00 0:05:38 0:00
XS
SM
MD
LG