Lidhje

Media Arkivi

Gazsjellësi TAP dhe përmirësimi i infrastrukturës rrugore


Në disa zona në jug dhe juglindje të Shqipërisë janë në përfundim punimet për përmirësimin e rrugëve përgjatë gazsjellësit TAP. Rreth 200 mijë banorë shihen si përfitues nga infrastruktura për transportimin e pajisjeve të gazësjellësit.

XS
SM
MD
LG