Lidhje

Të drejtat e shqiptarëve në Malin e Zi

  • Ali Salaj

25 vjet pas zgjedhjeve të para shumëpartiake, shqiptarët kanë mbetur në një pozitë jo të volitshme përsa i përket lirive të të drejtave si komunitet në Mal të Zi. Ky ishte përfundimi i tryezës së rrumbullakët me temën "Shqiptarët dhe pluralizmi në Mal të Zi", që u mbajt në Ulqin.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG