Lidhje

Të përndjekurit politikë në Shkodër paralajmërojnë protestë

  • Pëllumb Sulo

Të përndjekurit politikë në Shkodër paralajmërojnë protestë

Drejtues të Shoqatës së ish të burgosurve dhe të përndjekurve politikë të Shkodrës shprehën shqetësim mbi vonesat në dhënien e dëmshpërblimit, për kohën që kaluan nëpër burgjet dhe kampet e internimit të regjimit komunist. Sipas kryetarit të kësaj shoqate për Shkodrën, Zenel Dragu, vetëm një pjesë e vogël e ish të burgosurve politikë kanë arritur të marrin pjesën e parë të dëmshpërblimit. Zoti Dragu paralajmëroi protesta paqësore nëse brenda muajit shtator qeveria nuk do të japë këstin e parë të dëmshpërblimit për të gjithë ish të burgosurit politikë.

XS
SM
MD
LG